Nytårsmenu 1600,-
11 serveringer og 1 drink + 5 glas vin
Gillardeau østers, vandmelon, røget soya, citrus & fermenteret chili
Friteret østers, tatarsauce & caviar
Kroket med svampe, parmesan & ibericoskinke
Cleo pizzabrød & achiote smør
-
Hokkaido kammusling, nashi pære, yuzu & sort lime
-
Rehydrerede gulerødder, rogn, brunet smør & grape
-
Bagt pighvar, porre, grønne æbler, bakskuld hollandaise & tørret æggeblomme
-
Svinekotelet på ben med saltbagte løg, morkler, X.O. & shio ponzu sauce
Pommes puré, parmesan sauce & croutoner
-
“Tiramisu”, vallekaramel is & trøffel
-
“Kransekage”
Menuen kan tilpasses pescetariske, vegetariske, gluten- og laktosefri behov. Du bedes oplyse om dette ved booking.
Restauranten lukker 23:30.