Luk
8 SERVERINGER
395
(vælges af hele bordet)
Cleo pizzabrød & achiotesmør
Helleflynder, stikkelsbærponzu, nashi pære & yuzu kosho
Ananas, pink pomelo, perleløg & leche de tigre
Polenta, grøn asparges chimichurri & røget vesterhavsost
Langbønner, nam jim, ristet hvidløg & purløg
Salat med agurk, pecorino, gedeost, valnødder & schweizisk mynte
Svinekotelet på ben, 'nduja bearnaise & lime
Yuzuis, flødeskum, karamel, puffede ris & ristede boghvede
BRØD & SNACKS
Østers havesyregranité & tabasco
40
Cleo pizzabrød & achiotesmør
45
Tapiokachips & taramasalata
45
Røget tofu, tare, sprød chiliolie, pistacie & agurk
50
Takoyaki med skinke & røget muslingeemulsion
45
MINDRE RETTER
Salat med agurk, pecorino, frisk gedeost, valnødder & schweizisk mynte
125
Helleflynder, stikkelsbær ponzu, nashi pære & yuzu kosho
130
Ananas, pink grapefrugt, perleløg & leche de tigre
95
Polenta, grøn asparges chimichurri & røget vesterhavsost
125
Hvide asparges, aji amarillio, saltet æggeblomme, mandelpure & hirse
105
Langbønner, nam jim, ristet hvidløg & purløg
95
STØRRE RETTER
Friteret enokisvamp med sort hvidløgspure & limerelish
200
Havbars, ærter, mynte & muslingefond
265
Svinekotelet på ben, 'nduja bearnaise & lime
285
DESSERT
Yuzuis, flødeskum, karamel, puffede ris & boghvede
90
Basilikumis, rabarber & hvid rom
90