8 SERVERINGER (vælges og deles af hele bordet) | 395 |
Cleo pizzabrød & achiotesmør | |
Helleflynder, stikkelsbærponzu, nashi pære & yuzu kosho | |
Ananas, pink pomelo, perleløg & leche de tigre | |
Polenta, grøn asparges chimichurri & røget vesterhavsost | |
Langbønner, nam jim, ristet hvidløg & purløg | |
Salat med agurk, pecorino, gedeost, valnødder & schweizisk mynte | |
Svinekotelet på ben, 'nduja bearnaise & lime | |
Yuzuis, flødeskum, karamel, puffede ris & ristede boghvede | |
BRØD & SNACKS | |
Østers havesyre og jalapeñogranité & grøn tabasco | 40 |
Cleo pizzabrød & achiotesmør | 45 |
Tapiokachips & taramasalata | 45 |
Røget tofu, tare, sprød chiliolie, pistacie & agurk | 50 |
Takoyaki med skinke & røget muslingeemulsion | 45 |
MINDRE RETTER | |
Salat med agurk, pecorino, frisk gedeost, valnødder & schweizisk mynte | 125 |
Helleflynder, stikkelsbær ponzu, nashi pære & yuzu kosho | 130 |
Ananas, pink grapefrugt, perleløg & leche de tigre | 95 |
Polenta, grøn asparges chimichurri & røget vesterhavsost | 125 |
Hvide asparges, aji amarillio, saltet æggeblomme, mandelpure & hirse | 105 |
Langbønner, nam jim, ristet hvidløg & purløg | 95 |
STØRRE RETTER | |
Friteret enokisvamp med sort hvidløgspure & limerelish | 200 |
Havbars, ærter, mynte & muslingefond | 265 |
Svinekotelet på ben, 'nduja bearnaise & lime | 285 |
DESSERT | |
Yuzuis, flødeskum, karamel, puffede ris & boghvede | 90 |
Yoghurtis, karameliserede pekannødder, kastanjehonning & P.X. Sherry | 90 |