WEEKEND 7 SERVERINGER
375
(vælges af hele bordet)
Cleo pizzabrød & achiotesmør
Tatar på okse med æggecreme, grønne bønner, sennepsfrø & panko
Gnocchi, græskar, tragtkantareller, dukkah & ristet quinoa
Rehydrerede gulerødder, ingefær, brunet smør, hasselnødder & friteret hvidløg
Radicchio salat, bagte blommer, valnødder, ubriaco & X.O.
Svinekotelet på ben, 'nduja bearnaise & lime
Mælkeis, æblekompot, whisky sabayonne & karameliserede pekannødder
HVERDAG 6 SERVERINGER
325
(vælges af hele bordet)
Cleo pizzabrød & achiotesmør
Tatar på okse med æggecreme, grønne bønner, sennepsfrø & panko
Rehydrerede gulerødder, ingefær, brunet smør, hasselnødder & friteret hvidløg
Radicchio salat, bagte blommer, valnødder, ubriaco & X.O.
Svinekotelet på ben, 'nduja bearnaise & lime
Mælkeis, æblekompot, whisky sabayonne & karameliserede pekannødder
BRØD & SNACKS
Cleo pizzabrød & achiotesmør
50
Gillardeau østers, vandmelon, røget soya, citrus & fermenteret chili
55
Gillardeau østers, riseddike-mignonette & olivenolie
55
Friteret østers, forårsløg, creme fraiche & aji amarillo
60
Kroket med svampe, parmesan & ibericoskinke (2 stk)
70
Mælkebrød, Cantabrico ansjoser, smør & citron
60
MINDRE RETTER
Radicchio salat, bagte blommer, valnødder, ubriaco & X.O.
130
Tatar på okse med æggecreme, grønne bønner, sennepsfrø & panko
135
Gnocchi, græskar, tragtkantareller, dukkah & ristet quinoa
140
Rehydrerede gulerødder, ingefær, brunet smør, hasselnødder & friteret hvidløg
95
STØRRE RETTER
Aubergine schnitzel, sort peber glaze, saltet yoghurt, mandler & brunet smør
185
Grillet havbars, fermenteret tomat, sesam, tabasco & padrons
275
Svinekotelet på ben, n’duja bearnaise & lime
285
DESSERT
Mælkeis, æblekompot, whisky sabayonne & karameliserede pekannødder
85
Basque cheesecake med miso, ristet vanilje & kirsebær
95