Luk
7 SERVERINGER
325
(vælges af hele bordet)
Cleo pizzabrød & achiotesmør
Havbars crudo, piquillo, grape, tomater & tomatvand
Gnocchi, grillede majs, svampesalsa, solsikkefrø & majshollandaise
Rehydrerede gulerødder, ingefær, brunet smør, hasselnødder & friteret hvidløg
Radicchio salat, bagte blommer, valnødder, ubriaco & X.O.
Svinekotelet på ben, 'nduja bearnaise & lime
Blåbærsorbet, mazarinkage, kondenserede mælk & olivenolie
BRØD & SNACKS
Cleo pizzabrød & achiotesmør
45
Gillardeau østers, vandmelon, røget soya, citrus & fermenteret chili
55
Gillardeau østers, riseddike-mignonette & olivenolie
55
Friteret østers, forårsløg, creme fraiche & aji amarillo
60
Kroket med svampe, parmesan & ibericoskinke (2 stk)
70
Grillet brød, torskemousse, kapersblade & citron (2 stk)
65
MINDRE RETTER
Radicchio salat, bagte blommer, valnødder, ubriaco & X.O.
130
Havbars crudo, piquillo, grape, tomater & tomatvand
125
Gnocchi, grillede majs, svampesalsa, solsikkefrø & majshollandaise
140
Rehydrerede gulerødder, ingefær, brunet smør, hasselnødder & friteret hvidløg
95
STØRRE RETTER
Spyd med lions mane, kejserhatte, sød soya & chimichurri
200
Grillet makrel, fermenteret tomat, sesam, tabasco & padrons
265
Svinekotelet på ben, n’duja bearnaise & lime
285
DESSERT
Blåbærsorbet, mazarinkage, kondenserede mælk & olivenolie
90
“Tiramisu”, vallekaramel, amaretto, mascarpone & kakao
95